Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας. Ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού είναι μια διαδικασία  που απαιτεί εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις γι αυτό πρέπει να πραγματοποιείται από ειδικό συνεργείο καθαρισμού. Προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού προσφέροντας απόλυτη καθαριότητα και απολύμανση.

Οι βιολογικοί καθαρισμοί σπιτιών χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο για τον καθαρισμό σε βάθος, την απαλλαγή από σκόνη και επικίνδυνους μικροοργανισμούς, την αφαίρεση λεκέδων, την εξάλειψη οσμών, την απολύμανση και την εξάλειψη βλαβερών για την υγεία ακάρεων.

Για τον αποτελεσματικό βιολογικό καθαρισμό το συνεργείο μας εφαρμόζει ειδικές καινοτόμες τεχνικές καθαρισμού ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά, βιοδιασπώμενα, μη αλλεργικά εξασφαλίζοντας παράλληλα απολύμανση, αντιαλλεργική προστασία και πλήρη απομάκρυνση όλων των μυκήτων και βακτηριδίων.

Gbioact.gr

Γιατί να μας επιλέξετε

Οι ειδικοί της Gbioact.gr δεσμεύονται να παρέχουν υπηρεσίες οικιακού καθαρισμού καθώς και καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων για τους πελάτες μας σε εθνικό επίπεδο. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, τηρούμε αυστηρά πρότυπα που παραμένουν συνεπής σε όλους τους τομείς.
Η εταιρεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε την ψυχραιμία όταν μας προσλαμβάνετε ως εταιρεία καθαρισμού. Βοηθώντας τους πελάτες μας να αισθάνονται σίγουροι για τις υπηρεσίες μας είναι πολύ σημαντικό για εμάς.
Σημαίνει ότι κάθε άτομο που προσλαμβάνεται σε μια θέση της εταιρείας καθαρισμού περνάει μια διεξοδική διαδικασία προβολής και στη συνέχεια εκπαιδεύεται σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών καθαρισμού σε πραγματικές συνθήκες. Αυτό διασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κάθε φορά..
Πολλές φορές συμβαίνουν τα ποιο άσχημα πράγματα στην ποιο ακατάλληλη στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση καλέστε αμέσως την εταιρεία μας και επικαλεστείτε την υπηρεσία express ώστε να είναι κοντά σας οι τεχνικοί μας για τον καθαρισμό του σαλονιού σας, τον καθαρισμό του στρώματος σας, τον καθαρισμό του χαλιού σας ή τον καθαρισμό της οικίας σας μέσα σε λίγη ώρα .
Η υπηρεσία καθαρισμού της εταιρείας είναι το κλειδί για τη διατήρηση ενός πανέμορφου σπιτιού παράλληλα με τον περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και τα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση.
Η εταιρεία καθαρισμού προσπαθεί να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, εξυπηρέτησης και αξίας σε κάθε πελάτη. Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι ή βρείτε το οποιοδήποτε ψεγάδι, (ακόμα και αμελητέο) παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών, ώστε να μπορέσουμε να επιλύσουμε την κατάσταση. Αυτό μας κάνει καλύτερους.

Γιατί να μας  προτιμήσετε

Επιλέξτε μας λόγω της φήμης μας για την αριστεία. Για περισσότερα από 10 χρόνια, έχουμε κερδίσει ένα όνομα για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών και εταιρειών που εξυπηρετούμε βασίζονται σε εμάς για λεπτομερής και συνεπής υπηρεσίες καθαρισμού, κάθε φορά που καθαρίζουμε της περιουσίες τους.

Η Gbioact, ανταποκρινόμενη στις συνεχείς απαιτήσεις της σύγχρονης ελληνικής αγοράς, προσφέρει πραγματική και ουσιαστική κάλυψη σε θέματα έκδοσης κοινοχρήστων και διαχείρισης κτιρίων. Από τα πιο δυνατά μας σημεία είναι η ανάληψη εξ ολοκλήρου της διαχείρισης ενός ακινήτου, απαλλάσσοντας σας από την τόσο σύνθετη, απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία ενασχόλησης με οποιοδήποτε κτίριο.

About Cleaning Agency

Why will you choose our services?

Προσανατολισμός:
εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σαν να υπηρετούσαμε τον εαυτό μας. Εκτιμούμε τα σχόλιά τους και τα χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε το έργο μας.

Eco-Friendly Oriented:
Επιλέγουμε προσεκτικά τα καλύτερα και πιο φυσικά προϊόντα καθαρισμού που δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Αριστεία και Καινοτομία:

Παρέχουμε εκπαίδευση στο προσωπικό μας για να διασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Παραμένουμε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες καινοτομίες σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και τεχνολογίες, επιτρέποντάς μας να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις των πελατών μας.

Επέκταση / Ανάπτυξη:
Κάνουμε τον εαυτό μας γνωστό στην κοινότητα δημιουργούμε μακροπρόθεσμες σχέσεις, ενώ συνεχώς διευρύνουμαι. Ως εκ τούτου, πάντα φέρνουμε περισσότερους ανθρώπους να δουλέψουν για μας.

1 +
Satisfied Clients
1 +
Expert Team
1 +
Activate Project
1 +
Awards Winning