Η επόμενη φάση καθαρισμού (μετά την βιοεξυγίανση) είναι η απορρύπανση της επιφάνειας  από φερτά υλικά και εμποτισμένους λεκέδες, όπως λάσπη, αίμα, ούρα, εμετό, λιπαρότητα κλπ, Πραγματοποιείται  με ειδικό εξοπλισμό  πλύσης – απόπλυσης, με χρήση ελεγχόμενης ρίψης νερού υπό πίεση και οικολογικών-υποαλλεργικών βιοδιασπώμενων  καθαριστικών με την τεχνολογία της μικροδιάσπασης (microsplitting), με αποτέλεσμα την πλήρη αφαίρεση μόνιμων λεκέδων, χωρίς να μένουν κατάλοιπα απορρυπαντικού.

Χρησιμοποιούμε πλυστικό μηχάνημα της με μοναδική δυνατότητα απορρύπανσης, χωρίς να επιβαρύνεται η επιφάνεια προς καθαρισμό. 

Εφαρμόζουμε ενεργό οξυγόνο και οικολογικά καθαριστικά μη τοξικά, ουδέτερου pH, πιστοποιημένα από τους αντίστοιχους οργανισμούς. φιλικά προς το περιβάλλον, για ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό, για προστασία του υδάτινου ορίζοντα και της ατμόσφαιρας ικανά να εξαλείψουν κάθε βακτήριο και οσμή. 

Τιμοκατάλογος

Βιολογικός καθαρισμός χαλιού στο Σπίτι (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιολογικός καθαρισμός Μοκετών στο Σπίτι (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιολογικός καθαρισμός κουρτινών στο Σπίτι (επικοινωνήστε μαζί μας)

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Βιολογικούς Καθαρισμούς και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Τηλέφωνο: 6946464856