Κατά την περίοδο του χειμώνα, εκτιμάται ότι θα περπατήσουμε πάνω στα χαλιά μας κατά μέσο όρο 12.000 βήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι ρύποι που μεταφέρουν τα παπούτσια μας από τους εξωτερικούς χώρους εγκαθίστανται πάνω στο χαλί μας.

Αν συνυπολογίσουμε και τα πιθανά ατυχήματα από φερτά υλικά, όπως κρασί, χυμοί, αναψυκτικά, τρόφιμα και κάθε λογής άλλα υλικά που θα πέσουν, το χαλί μας είναι ιδανική επιφάνεια και χώρος που προσφέρεται για την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών, μικροβίων, μυκήτων, και φυσικά των αποκρουστικών και Νο1 αλλεργιογόνων ακάρεων.

Δυστυχώς, η χρήση της απλής οικιακής σκούπας δεν αρκεί για βαθύ καθαρισμό, εξαγωγή ακάρεων και απορρύπανση του χαλιού μας.

Θα νιώθατε άνετα να ξαπλώνει και να παίζει το παιδί σας σε ένα τέτοιο χαλί;

Εκεί, λοιπόν, έρχεται η Bioact να σας απαλλάξει από δυσάρεστες μυρωδιές, λεκέδες και ακάρεα.

  • Έρευνες έδειξαν ότι υπάρχουν έως 10.000.000 ακάρεα, με σημαντικότερα τα Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae και Euroglyphus maynei.  
  • Τα ακάρεα αφήνουν περιττώματα και μικροτοξίνες. Η εισπνοή αυτών μπορεί να προκαλέσει άσθμα και αλλεργίες. 
  • Ένα μόνο ακάρεο παράγει περίπου 20 περιττώματα την ημέρα, αρκετά μικρά ώστε να μπορούν να εισέλθουν στους πνεύμονές μας, με συνέπεια την πρόκληση άσθματος και τον ερεθισμό του δέρματος. 
  • Τα νεκρά ακάρεα γίνονται τροφή για άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς και μούχλα και ευνοούν την ανάπτυξή τους.

Τιμοκατάλογος

Βιοκαθαρισμός (Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων, τρίχες ζώων και παθογόνων μικροοργανισμών) στο Σπίτι (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιοκαθαρισμός (Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων, τρίχες ζώων και παθογόνων μικροοργανισμών) Μοκετών στο Σπίτι (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση κουρτινών στο Σπίτι (επικοινωνήστε μαζί μας)

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Τηλέφωνο: 6946464856