Περίπου το 1/3 της ζωής μας το περνάμε στο στρώμα μας, με συχνότητα αλλαγής στρώματος τα 10 χρόνια. Αν πιστεύετε ότι σε αυτά τα 10 χρόνια κοιμάστε μόνοι στο στρώμα, η αλήθεια θα σας συγκλονίσει, γιατί έχετε ακόμα 10.000.000 συγκάτοικους. Δυστυχώς το στρώμα μας, εάν δε το συντηρήσουμε, αποτελεί ιδανικό βιότοπο και περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, μυκήτων, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων.  

  • Έρευνες έδειξαν ότι σε ένα μονό στρώμα ύπνου υπάρχουν έως 10.000.000 ακάρεα, με σημαντικότερα τα Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae και Euroglyphus maynei.
  • Τα παράγωγά τους μπορεί να αποτελούν μέχρι και το δέκα τοις εκατό ενός μαξιλαριού δύο ετών. Η εισπνοή αυτών των μικροτοξινών μπορεί να προκαλέσει άσθμα και αλλεργίες.
  • Ένα μόνο ακάρεο παράγει περίπου 20 περιττώματα την ημέρα, αρκετά μικρά ώστε να μπορούν να εισέλθουν στους πνεύμονές μας, με αποτέλεσμα το άσθμα και τον ερεθισμό του δέρματος.
  • Ο μέσος άνθρωπος περνά το ένα τρίτο της ζωής του στο κρεβάτι. Αυτό ισοδυναμεί με 220.000 ώρες ζωής!

Τα νεκρά ακάρεα γίνονται τροφή για άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς και μούχλα και ευνοούν την ανάπτυξή τους μέσα στο στρώµα.

  • Περίπου 600  γραµµάρια νεκρά κύτταρα αποβάλλει ένας ενήλικας, κάθε χρόνο, στο στρώμα του.

H επόμενη φάση καθαρισμού (μετά την βιοεξυγίανση) είναι η απορρύπανση της επιφάνειας του στρώματος από φερτά υλικά και εμποτισμένους λεκέδες, όπως ιδρώτα, αίμα, ούρα, εμετό, λιπαρότητα κλπ. 
Χρησιμοποιούμε πλυστικό μηχάνημα της με μοναδική δυνατότητα απορρύπανσης, χωρίς να επιβαρύνει την επιφάνεια προς καθαρισμό. 
Εφαρμόζουμε ενεργό οξυγόνο και οικολογικά καθαριστικά, μη τοξικά, ουδέτερου pH, πιστοποιημένα από τους αντίστοιχους οργανισμούς, φιλικά προς το περιβάλλον για ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό, για προστασία του υδάτινου ορίζοντα και της ατμόσφαιρας, ικανά να εξαλείψουν κάθε βακτήριο και οσμή. 

Τιμοκατάλογος

Βιολογικός καθαρισμός μονού στρώματος (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιολογικός καθαρισμός ημίδιπλου στρώματος (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιολογικός καθαρισμός διπλού στρώματος (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιολογικός καθαρισμός υπέρδιπλου στρώματος (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιολογικός καθαρισμός στρώματος κούνιας (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιολογικός καθαρισμός σε υφασμάτινο κεφαλάρι κρεβατιού (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιολογικός καθαρισμός σε υφασμάτινη βάση κρεβατιού (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιολογικός καθαρισμός μαξιλαριών (επικοινωνήστε μαζί μας)

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Τηλέφωνο: 6946464856