Περίπου το 1/3 της ζωής μας το περνάμε στο στρώμα μας, με συχνότητα αλλαγής στρώματος τα 10 χρόνια. Αν πιστεύετε ότι σε αυτά τα 10 χρόνια κοιμάστε μόνοι στο στρώμα, η αλήθεια θα σας συγκλονίσει, γιατί έχετε ακόμα 10.000.000 συγκάτοικους. Δυστυχώς το στρώμα μας, εάν δε το συντηρήσουμε, αποτελεί ιδανικό βιότοπο και περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, μυκήτων, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων.  

  • Έρευνες έδειξαν ότι σε ένα μονό στρώμα ύπνου υπάρχουν έως 10.000.000 ακάρεα, με σημαντικότερα τα Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae και Euroglyphus maynei.
  • Τα παράγωγά τους μπορεί να αποτελούν μέχρι και το δέκα τοις εκατό ενός μαξιλαριού δύο ετών. Η εισπνοή αυτών των μικροτοξινών μπορεί να προκαλέσει άσθμα και αλλεργίες.
  • Ένα μόνο ακάρεο παράγει περίπου 20 περιττώματα την ημέρα, αρκετά μικρά ώστε να μπορούν να εισέλθουν στους πνεύμονές μας, με αποτέλεσμα το άσθμα και τον ερεθισμό του δέρματος.
  • Ο μέσος άνθρωπος περνά το ένα τρίτο της ζωής του στο κρεβάτι. Αυτό ισοδυναμεί με 220.000 ώρες ζωής!
  • Τα νεκρά ακάρεα γίνονται τροφή για άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς και μούχλα και ευνοούν την ανάπτυξή τους μέσα στο στρώµα.
  • Περίπου 600  γραµµάρια νεκρά κύτταρα αποβάλλει ένας ενήλικας κάθε χρόνο στο στρώμα του.

Βίο – Εξυγίανση: είναι η μηχανική κονιορτοποίηση και εξαγωγή των νέκρων, ζωντανών ακάρεων, που κρύβονται μέσα στο στρώμα, καθώς και των περιττωμάτων τους μαζί με άλλους οργανισμούς και μικρόβια, που τρέφονται από αυτά. Αυτό επιτυγχάνεται, κατά κύριο λόγο, με το μοναδικής τεχνολογίας μηχάνημα της αμερικάνικης  εταιρείας KIRBY, που διαθέτει ειδικά φίλτρα HEPA, ώστε να συγκρατούν το 99,99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών, αφαιρώντας τα ακάρεα, σπόρους μυκήτων, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα και όλες τις αλλεργιογόνες ουσίες.  

* Η μέθοδος που εφαρμόζουμε είναι η  κονιορτοποίηση και αποκόλλησή τους με συχνότητα μικροδονήσεων και αναρροφητική άσκηση μεγάλης ενέργειας, η οποία επιτυγχάνεται μόνο με απόλυτα εξειδικευμένα μηχανήματα και σωστή χρήση από τον εκάστοτε χειριστή. Ο λόγος είναι πως, ακόμα και αν ο χρόνος σάρωσης της επιφάνειας δεν είναι αυτός που ενδείκνυται, ο καθαρισμός δεν θα είναι σε βάθος και δεν θα αποκολληθούν οι ζωντανοί οργανισμοί, με αποτέλεσμα την αναγέννηση τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

 Ο εξοπλισμός και οι προηγμένης τεχνολογίας συσκευές μας είναι τεράστιας σημασίας για την αποτελεσματικότητα της εργασίας μας. Ωστόσο, ο παράγοντας άνθρωπος είναι ο πιο σημαντικός στην επιτυχία του καθαρισμού. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας διαθέτουν την εξειδίκευση και τις γνώσεις που απαιτούνται, για να σας εξασφαλίσουν ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα.

Τιμοκατάλογος

Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) μονού στρώματος (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) ημίδιπλου στρώματος (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) διπλού στρώματος (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) υπέρδιπλου στρώματος (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) στρώματος κούνιας (επικοινωνήστε μαζί μας)

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Τηλέφωνο: 6946464856