Ό,τι ισχύει για την Βιο-εξυγίανση στρωμάτων, ουσιαστικά ισχύει και για την Βίο- εξυγίανση του σαλονιού σας, με την πιθανότητα να είναι λίγο πιο επιβαρυμένη η κατάσταση από ένα στρώμα ύπνου. Πέρα από τα ακάρεα που φωλιάζουν βαθιά, μέσα στα μαξιλάρια του καναπέ σας, στην επιφάνειά τους καθώς και σε λίγο βαθύτερη θέση έχουν εγκατασταθεί φερτοί ρύποι, συνέπεια των πολλών και διαφορετικών ανθρώπων που έχουν  καθίσει  στον καναπέ σας, με καθαρά ή όχι ρούχα και ιδρώτα. Συνυπολογίστε τα παιδιά, που πιθανόν πολλές φορές να είναι απρόσεχτα, τα ατυχήματα που θα έχουν συμβεί ανά καιρούς με γάλα, καφέ, διάφορα τρόφιμα η ποτά, που καθιστούν το σαλόνι σας τον τέλειο υποψήφιο να έχει αυξημένο μικροβιακό φορτίο, άπειρη τροφή και τις ιδανικότερες συνθήκες για ανάπτυξη ακάρεων, μυκήτων  και άλλων διαφόρων παθογόνων μικροοργανισμών. Η ανάγκη για εξυγίανση και εξαγωγή των μικροοργανισμών αυτών, (ακάρεα, μύκητες κ.α.), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για πολλές από τις αλλεργίες, μιας και τα ακάρεα είναι το νούμερο ένα αλλεργιογόνο  και είναι υπεύθυνο για το μεγαλύτερο εύρος αλλεργιών, κρίσεων άσθματος και ρινίτιδας, καθίσταται απολύτως επιτακτική. Η πηγή του κακού είναι μία πρωτεΐνη που εκκρίνεται από το έντερο των ακάρεων και χρησιμοποιείται για την πέψη των νεκρών κυττάρων των ανθρώπινου δέρματος που έχουν καταναλώσει.

Οι σβόλοι των περιττωμάτων τους έχουν μέγεθος περίπου 20 μικρόμετρα. Μπορεί να εισχωρήσουν εύκολα στη μύτη μέσω της αναπνοής, προκαλώντας χρόνια ρινίτιδα και τα τρίμματά τους φτάνουν εύκολα έως τους πνεύμονες, προκαλώντας την αλλεργική αντίδραση που οδηγεί στο άσθμα. Η χημική φύση του αλλεργιογόνου των ακάρεων της οικιακής σκόνης έχει αναλυθεί πλήρως και ονομάζεται Der p1.    

Κρίνεται, λοιπόν, αναγκαία η διαδικασία Βιο-Εξυγίανσης του καναπέ σας και ο επιφανειακός καθαρισμός και αφαίρεση λεκέδων. 

Τιμοκατάλογος

Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) διθέσιου καναπέ (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) τριθέσιου καναπέ (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) ανά επιπλέον θέση (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) πολυθρόνας (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) καρέκλας (κάθισμα) (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) καρέκλας (πλάτη & κάθισμα) (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) ανάκλιντρου (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) μπερζέρας (επικοινωνήστε μαζί μας)
Βιο - εξυγίανση (Εξαγωγή ακάρεων και παθογόνων μικροοργανισμών) κουτσομπόλας (επικοινωνήστε μαζί μας)

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Τηλέφωνο: 6946464856