Τι προσφέρει η “Gbioact.gr”

Το Νο1  πρόβλημα στη λειτουργία της πολυκατοικίας σήμερα είναι η είσπραξη των κοινοχρήστων. Η αδυναμία είσπραξης των κοινοχρήστων προκαλεί μπλοκάρισμα στη λειτουργία του κτιρίου. Δεν μπορούν να γίνουν επισκευές, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η φυσική φθορά των παλαιών κτιρίων, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, το κτίριο δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στα πάγια έξοδα του. Πολύ απλά, αν δεν εισπράττονται τα κοινόχρηστα, το κτίριο δεν λειτουργεί.
Η είσπραξη είναι, επίσης, αυτό που δυσκολεύει περισσότερο τους διαχειριστές, τόσο όσον αφορά το κομμάτι της διαπροσωπικής επικοινωνίας με τους γείτονες τους, όσο και την αντικειμενική έλλειψη χρόνου, ώστε να ασκήσουν πίεση για την είσπραξη των κοινοχρήστων.
Στη “Gbioact.gr” η είσπραξη των κοινοχρήστων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στο τμήμα διαχείρισης κτιρίων έχει δημιουργηθεί ολόκληρη ομάδα, που ασχολείται με την είσπραξη των κοινοχρήστων.

  • Με συνεχή τηλεφωνική πίεση
  • Με συχνές επισκέψεις στην πολυκατοκία
  • Με δυνατότητα εξόφλησης σε 3 διαφορετικές τράπεζες
  • Με δυνατότητα εξόφλησης σε ξεχωριστά ραντεβού (πέρα από τη μέρα της Τακτικής Είσπραξης)
  • Με συνεχή παρακολούθηση και ενημέρωση

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την είσπραξη των κοινοχρήστων για λογαριασμό του διαχειριστή. Με χαμηλό κόστος και υψηλή αποτελεσματικότητα, ώστε να χρήματα του κτιρίου σας, να εισπράττονται και να αποδίδονται στην ώρα τους.

Αναθέστε μας εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση του κτιρίου σας

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Τηλέφωνο: 6972455053