Τι προσφέρει η “Gbioact.gr”

Είσπραξη Κοινοχρήστων: Το μεγαλύτερο πρόβλημα της διαχείρισης κτιρίων σήμερα, δε θα μπορούσε παρά να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Έχει στηθεί ένα ολόκληρο τμήμα είσπραξης κοινοχρήστων, που υποστηρίζει τις διαχειρίσεις μας.

  • Με συνεχή τηλεφωνική πίεση.
  • Με συχνές επισκέψεις στην πολυκατοικία.
  • Με δυνατότητα εξόφλησης σε 3 διαφορετικές τράπεζες.
  • Με δυνατότητα εξόφλησης σε ξεχωριστά ραντεβού (πέρα από τη μέρα της Τακτικής Είσπραξης).
  • Με δυνατότητα δικαστικής διεκδίκησης οφειλών.
  • Εξασφαλίζουμε ότι τα κοινόχρηστα θα εισπράττονται, ώστε να μπορεί το κτίριο να λειτουργήσει.

Εξειδίκευση – Διοικητική Υποστήριξη: Υπάρχουν γραφεία που κάνουν “περίπου” διαχείριση. Υπάρχουν γραφεία που κάνουν διαχείριση με του δικούς τους όρους. Υπάρχουν ελάχιστα γραφεία που κάνουν διαχείριση επαγγελματικά. Στην εταιρεία μας η Διαχείριση Κτιρίων είναι ένα από τα βασικά μας αντικείμενα. Είναι μια υπηρεσία σύνθετη, που πρέπει να αναλαμβάνεται είτε εξ’ ολοκλήρου, είτε καθόλου.

Δεν χρειάζεται να ορίσετε εκπρόσωπο ιδιοκτήτη μέσα από το κτίριο.
Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις και την ευθύνη του διαχειριστή.
Διεξάγουμε τις Τακτικές και Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις του Κτιρίου.
Έχουμε την γνώση και την εμπειρία να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες του κτιρίου σας και να το υποστηρίξουμε εισπρακτικά, διοικητικά και οργανωτικά.
Νομική και λογιστική υποστήριξη: Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση όλων των υποχρεώσεων του διαχειριστή απέναντι σε όλες τις Δημόσιες Αρχές:

  • Εκπροσώπηση του κτιρίου σε δικαστήρια.
  • Διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων σε Εφορία, ΙΚΑ (σε περιπτώσεις μίσθωσης θυρωρείου ή απασχόλησης μισθωτών).
  • Διαχείριση αιτήσεων για επιδόματα θέρμανσης.
  • Έλεγχος νομιμότητας παραστατικών και ανάρτηση αυτών

Χαμηλό κόστος – Διαφάνεια: Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση του κτιρίου σας με ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς ειδικούς όρους και χωρίς να εγκλωβίζουμε τους πελάτες μας σε δαπανηρά πακέτα. Αν συνεργαστείτε μαζί μας, δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε σε όλες μας τις υπηρεσίες. Δεν είστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε τα συνεργεία σας που εμπιστεύεστε. Μπορείτε να κρατήσετε τον καθαριστή, τον υδραυλικό ή τον ηλεκτρολόγο σας και να συνεργαστείτε αποκλειστικά σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, τη διαχείριση του κτιρίου σας.

Τεχνική υποστήριξη: Χωρίς να επιβάλουμε τη συνεργασία σε καμία τεχνική εργασία με συμβόλαια και ειδικούς όρους, είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε το κτίριο σας σε κάθε τεχνική του ανάγκη. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών με έμπειρο προσωπικό και αξιόπιστους συνεργάτες.

Αναθέστε μας εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση του κτιρίου σας

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Τηλέφωνο: 6972455053